2.5.14

Ruusuja, ruokaa ja punainen vappupallo

Kuten arvata saattaa, tässä residenssissä vappu sujui varsin rauhallisissa merkeissä ;) Oltiin ihan kolmisin, syötiin hyvin ja eilen käytiin tekemässä pikainen pyrähdys vapputorilla - pitihän Palleron tietysti oma vappupallo saada :D Ensi vuonna päästään luomaan paremmin niitä ihan omia vappuperinteitä, johon haluaisin ehdottomasti sisällyttää kattavan brunssin. Kieli pitkällä katselin muiden kuvasatoa aivan mielettömän upeista ja herkullisen näköisistä kattauksista! Sellainen pitää saada meillekin ensi vappuna ;)

14 kommenttia:

 1. Kuules, mistä sinun on onnistunut bongata noin kauniita valkoisia ruusuja? Yleensä kukkakaupassa on tarjolla vain väärää mallia...

  http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies osti nämä mulle reipas viikko sitten sellaisesta porilaisesta kukkakaupasta kuin Laineen Kukka :) Tietkös, just pääsin miehelle ihmettelemästä miten paljon kauniimmin ja pidempään tuollaiset kukkakaupan ruusut kukkii verrattuna markettiruusuihin!

   Poista
 2. Voi pikuista, ihanan pallon hän sai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii isin valitsema pallo vaikka pikkukaveri ei vielä kauheasti tuon hienouden päälle ymmärtänytkään ♥ ;)

   Poista
 3. Ihana pallo pikkuisella :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuhisija :) Kunnon pallokin saatu heti alkuun. Onko tuo turvaistuin, minkälaiset rattaat vaativat että voi noinkin käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hän on kyllä suloinen pieni pakkaus ♥ Juu, turvaistuin tuli tosiaan samassa paketissa vaunujen kanssa. Tämä yhdistelmävaunusetti on nimieltään Brio Smile, ja koko setin ominaisuuksista voi katsoa videon täällä:

   http://www.brio.net/fi-FI/To_Go_Stroller/Prams_and_Pushchairs/Smile

   Poista
 5. Moikka! Brion Smile-runkoon saa kiinnitettyä Brion Primo-istuimen. Meillä on sama setti kuin kuvassa. :) Tiesithän, että tuo kahva kuuluu kääntää niiden nappien avulla kaukalon kuomun yli, jotta kiinnittyy kunnolla runkoon? Näyttää kuin olisi tuossa kuvassa irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui aivan, kahva täytyisi tosiaan kääntää ihan kuomun taakse, jotta se lukittuu runkoon oikein. Mä oon itse aina ihan ylitarkka ton kanssa, tarkistan sen varmasti liian monta kertaa, ennen kuin uskon sen oikeasti lukittuvan! En halua, että vauveli tippuu kaukaloineen kyydistä :(

   Poista
  2. Heippa! Juu, huomattiin vasta kotona asiaan paremmin tutustuttuamme, että kahva pitää totta tosiaan kääntää taaksepäin, jotta istuin lukittuu täysin! Onneksi kuljettiin lyhyt matka ja tasaisessa maastossa, joten koppa pysyi hyvin paikallaan noinkin eikä vaaraa ollut. Ens kerralla ollaan viisaampia ;)

   Poista
 6. Hei! Laittahan tänne kokemuksista vaunuista kun olet kerennyt testailla. Kiinnostaa etenkin kääntyvien eturenkaiden toimivuus eri maastoissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut vaunut nyt viime syksystä, ja ollaan tykätty kyllä. Kääntyvät etupyörät on tosi kätevät ja kääntyy kyllä kiitettävän hyvin esim kapeissa oloissa. Lukittuna ne kulkee myös hyvin, olen itse käyttänyt pyöriä lukittuna talvella lumessa ja ihan lenkillä ollessa. Auttaa kyllä huomattavasti vaunujen kulkemista, menee suoraan eikä etupyörät väpätä minne sattuu.
   Vaunut on hyvät kaupunkikäyttöön ja lenkkeilyyn, mutta ehkä ihan pahimmissa maastoissa ei parhaimmat mahdolliset, mielestäni jonkin verran täristää eikä ihan niin tukevat varmasti ole kuin isommat vaunut, kuten emmaljungat jne.
   Meille kuitenkin sopii hyvin ja tykkään ulkomuodosta, ovat tyylikkäät! :)

   Poista
  2. Heippa Maiju! Vastaan sulle nyt tämänhetkisten kokemusten perusteella - teen kyllä kattavampaa postausta vaunuista, kun ollaan vielä vähän enemmän kärräilty :) Me ollaan pääasiassa liikuttu asfaltilla, hiekoitetuilla pyörätiellä ja soratiellä. Kaikissa näissä on päästy etenemään oikein mallikkaasti! Etupyörät saa tosiaan lukittua, mikä on tosi näppärä ominaisuus esim. jos on halukas tekemään juoksulenkkejä vaunujen kanssa :) Vaunut on kaikenkaikkiaan tosi kevyet, mistä mä tykkään hurjasti. Helppo liikuttaa ja vaunut saa nostettua kevyesti vaikka sitä habaa ei raskauden/synnytyksen jälkeen kauheesti oliskaan ;) Tuossa keveydessä on tietysti kääntöpuolensakin, kuten tuossa edellä mainittiin. Kovin hankalassa maastossa vaunut saattaa olla hankalammat ohjata, mutta mä olen ainakin ollut kokonaisuuteen todella tyytyväinen :) Voin siis suositella!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design