21.3.14

Hiusteni kasvutarina


Kuten moni blogiani pidempään seurannut tietää, yksi ikuisuusprojekteistani on hiusten epätoivoinen kasvattaminen :) Se taisi olla kevät 2011, kun jonkinmoisesta mielenhäiriön seurauksena menin ja pätkäisin melkoisen pitkät hiukseni melkeinpä polkkamalliin. Silloin ajatus tuntui hyvältä, mutta aika pian ratkaisun jälkeen isku katumus. Siitä asti olenkin erinäisin kikkakolmosin pyrkinyt vauhdittamaan pääkarvoitukseni kasvua, ja suurimmissa tuskissani turvautunut myös clip on -hiustenpidennyksiin. Niistä onkin ollut ihan ehdoton apu tässä projektissa enkä varmaankaan olisi pötkinyt tänne asti ilman niitä :)

Päätin silkasta mielenkiinnosta kerätä kollaasin vanhoista kuvista, ja katsoa miten tuo kasvatusoperaatio onkaan sujunut. Hiuksia on tasoiteltu säännöllisen epäsäännöllisesti - useimmiten kuitenkin 3-4 kuukauden välein. Hiuksillani on harmillinen tapa haaroittua, joten pidempää leikkausväliä en oikeastaan pystykään pitämään. Toisaalta varmaan hyvä niin. Eipähän pääse latvat missään vaiheessa turhan huonoon kuntoon, mikä taas vesittäisi koko projektin ;)

Entäpäs mikä on hiusten tilanne nyt? Mun mielestä aika hyvä :) Alla siis kuvia siitä, missä mennään tänä päivänä:Kehitystä on tapahtunut, ja muutenkin hiukset näyttäisi voivan jonkun verran paremmin kuin pari vuotta takaisin :) Projektini ei tosin ole vieläkään valmis - kasvatus jatkuu edelleen ja toiveissa olisikin saada sellaiset 5-10 senttiä lisää pituutta. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa :)

Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Ihanan terveen näköiset hiukset :)

  -Sonja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä se hyvinvointi vaan taitaa ulottua hiuksiin asti :)

   Poista
 2. Hirmuisesti hiukset ovatkin kasvaneet kun kuvia katseli. Muistan sen kun hiukset leikkasit. Onneksi ollaan tässä tilanteessa nyt kuitenkin ;) Onko raskaus vaikuttanut hiuksiisi millään tavalla? Olen kuullut että joillakin imetysvaihde vaikuttaa hiuksiin. Hiukset lähtevät hirmusta vauhtia ja menevät huonoon kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niihin onneksi ainakin hiukan pituutta tullut lisää, mutta kärsimättömänä odotan niiden venahtavan vielä enemmän ;)) Raskaus on kyllä vaikuttanut! Hiukset rasvoittuu huomattavasti nopeammin, ja niitä irtoilee jo nyt tavallista enemmän. Jännityksellä odotan juurikin tuota imetysvaihetta, jolloin kroppa joutuu jälleen uuden haasteen eteen ja se saattaa näkyä nimenomaan hiuksissa :/ Nähtäväksi jää, miten käy!

   Poista
 3. Kauniit hiukset!

  Mistä tuo neuletakki on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Neuletakki on parin vuoden takainen hankinta Zarasta - yksi ihan ehdoton oma lemppari! :)

   Poista
 4. Odottavan aika on pitkä, mutta odotus on kyllä sun kohdalla palkittu :) Oletko käyttänyt jtn lisäravinnetta, esim. biotiimnia tai omegaa? Huomannut niistä olleen hyötyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käyttänyt suun kautta otettavia lisäravinteita, mutta käytössä on kyllä ollut muita juttuja, jotka on saattanut vaikuttaa hiusten kasvuun :) Niistä on tulossa juttua pikapuoliin!

   Poista
 5. Ihanat hiukset :). Minä kanssa menin pätkäisemään jo melko pitkiksi kasvaneet hiukset ja nyt kyllä vähän harmittaa... Täytyy kasvatella uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen!! Lyhyemmissä hiuksissa on toki puolensa, joten koita nauttia niistäkin :) Ja kyllä ne onneksi takaisin kasvaa - pitää vain olla kärsivällinen ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design