16.2.14

Raitaneuletakki by Holly & Whyte

Eilen sain hetkiseksi vaihtelua kotivaatteissa sohvalla lepuuttamiseen lähtiessäni juhlistamaan meidän 85 -vuotiasta mummua :) Mummua juhlittiin hänen omassa kotonaan perhepiirissä hyvän ruoan ja serkkujeni esittämän, kauniin musiikkiesityksen kera.

Raskausajan pukeutumisessa olen turvautunut usein pitkään toppiin ja sen päälle puettuun neuletakkiin. Tämä lähinnä siitä syystä, että vatsan yli yltävät leggingsit ovat olleet ihan ehdottomasti niitä mukavampia alaosia, joiden ympärille on sitten pitänyt kehitellä jotain mikä peittää takapuolen :) Jokin aika sitten Raumalla piipahtaessani löysin paikallisesta Lindexistä tämän raitaisen Holly & Whyten neuletakin, jossa niin väritys kuin mallikin miellyttävät omaa silmääni :) Ja tälle tulee luonnollisesti käyttöä myös raskauden jälkeen - olen nimittäin koittanut välttää haalimasta turhan montaa ainoastaan ison vatsan kanssa käytettäviä vaatekappaleita ;) Jokin kumma tuossa raitakuosissa vain viehättää vuodesta toiseen, ja veikkaan, että pari muutakin raitajuttua tulee tässä kevään mittaan vaatekaapin täytteeksi hankittua! ;)

11 kommenttia:

 1. Oi, täytyypä käydä Lindexissä käväisemässä. Raidat ovat myös iskeneet tähän tyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän ihmeessä! Hih se on kyllä jännä, miten raitakuosit saa aina pään kääntymään ja haalimaan sitä aina vaan lisää ;)

   Poista
 2. Kivan näköinen yåtaki, täytynee käydä katsastamassa. Ja niin söpö masu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tämä on vielä sellaista pehmeää, ohutta materiaalia, jonka mielelläni pukisin päälleni kesäiltoina :)

   Poista
 3. Tosi ihana, varmaan täytyy itsellekin käydä katsomassa! Ja jos vielä olisin raskaana, hankkisin ehdottomasti, koska sitten on käyttöä myöhemminkin. Olin tosi tyytyväinen, kun onnistuin pärjäämään raskausajan ilman raskauspaitoja.. Housuja täytyi toki parit ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että säkin tykkäät! :) Täytyy sanoa, että oon vähän itsekin yllättynyt, miten vähillä vaatehankinnoilla sitä on tämän raskauden pärjännyt :) Ja hyvä niin - onhan tämä kuitenkin aika nopsaan ohi menevä olomuoto ja mieluummin sitä panostaa niihin "normivaatteisiin" ;))

   Poista
 4. Todella ihana!! Ja sopii kivasti tuon masun kanssa :) Täytyypä käydä kurkkaamassa Lindexillä seuraavan kerran, tuo huutaa myös omaa nimeäni kovasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä tää on tosi monikäyttöinen, ja raitoineen päivineen niin nätti :))

   Poista
 5. Ihana! Komppaan edellisiä ja täytyypä käydä itsekin katsastamassa paikallinen Lindex. Ja tosiaan, ihan kuin niitä raitoja jo ei tarpeeksi vaatekaapista löytyisi ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih suosittelen noutamaan omasi! Kyllä tällaiselle yksilölle löytyy aina pieni kolonen vaatekaapista, vai mitä? ;))

   Poista
 6. Tilasin itselleni tällaisen lindexistä ja ihana on...oletko pessyt tätä vielä..? Ajattelin vaan, että onko vaate pysynyt suht hyvänä? Itse koitan nyt ostella suht laadukkaita vaatteita ettei tulisi kovin hutiostoksia (niitä kun on kaappi täynnä) joten mietin vielä palautanko vai pidänkö :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design