21.2.14

Blue blazer

Perjantai -iltaa ystäväiset! Kuten ehkäpä olette huomanneet, alan olemaan melkoisen intopiukeena saapuvasta keväästä, ja tänäänkin oli pakko käydä ulkona haistelemassa ihan selvästi ilmassa tuoksuvaa lämpimämpää vuodenaikaa :) Päivätkin ovat pidentyneet oikein jättiharppauksin ja alati lisääntyvä valon määrä saa väkisinkin hymyilemään :) Kaiken tämän innoittamana kaivoin kaapistani löytyneen, täysin käyttämättömän tummansinisen bleiserin, mikä oli materiaaliltaankin just sitä mitä toivoin: rentoa, mutta ryhdikästä trikookangasta. Tässä oli kaikki osaset muutoin kohdillaan, mutta tylsät napit piti saada pikimmiten vaihtoon. Siispä nappikaupoille!


Löysin tällaisia kultaisia, merihenkisiä nappeja,
joiden ajattelin sopivan bleiserin tyyliin täydellisesti.



Ja niinhän ne sopivatkin! Lopputulos on mieleinen ja tämä kaveri on valmiina odottamassa auringon lämmittämiä kevätpäiviä (ja vyötärönympäryksen kaventumista normaaleihin mittoihinsa) ;) Pienellä vaivalla sain aikaiseksi oikeanlaisin yksityiskohdin varustetun bleiserin, jonka olen mielessäni yhdistellyt jo erinäisiin asukokonaisuuksiin. Niistä voisinkin kertoa teille ihan omassa postauksessaan :)

Nyt oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Teen itse samaa eli vaihdan lähes aina ketjuliikkeiden jakkujen napit. Helppo homma, mutta hurjasti kohentaa ulkonäköä :) Niinkuin sinullakin! Täydellinen valinta nuo kultaiset napit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Täytyisi itsekin harrastaa useammin, kun tosiaan pienellä vaivalla saa niin paljon paremman kokonaisuuden :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design