22.12.13

It's a...

Huh, aikamoista menoa on tämä joulunalusaika! Kiirettä on siis pitänyt täälläkin osoitteessa eikä aivan vielä pääse levähtämäänkään. Töitä on tiedossa vielä kahtena päivänä (kyllä, aatonakin :/), mutta sitten aijon nauttia kahden vapaapäivän verran täysin siemauksin olostani, hyvästä ruoasta ja läheisten kanssa vietetystä ajasta :)

En nyt pitänyt teitä sen enempää jännityksessä vaan paljastin uutisen heti alkuunsa ;) Eli tällä viikolla olleessa rakenneultrassa selvisi, että vatsassani asustaa pienen pieni poika Musta oli niin hienoa saada tietää minkämerkkinen kaveri sieltä on saapumassa, sillä nyt mun on jotenkin paljon helpompi kuvitella pienokainen omassa mielessäni ja saada koko asialle konkretiaa. Ja pitihän sitä heti päästä hypistelemään minimiesten ihanuuksia - minnekäs muualle kuin KappAhlin Newbie -osastolle ;)

Sukupuolen lisäksi selvisi tietysti monta muutakin huomattavasti olennaisempaa asiaa. Kaikki oli just niinkuin pitikin ja pikkuinen on kehittynyt varsin mallikkaasti :) Mut valtasi ihan karmaiseva kuuma aalto ja jälkihiki ultran päätyttyä - niin paljon jännitin onko kaikki varmasti kunnossa! ;) Voitte varmasti uskoa, että koko loppuviikko on mennyt pää pilvissä, suu korvissa ja sydän pakahtumaisillaan Oon niin onnellinen! :)

22 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Onnea tulevasta pojasta ja ihana kuulla, että kaikki on hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä niin huojentavaa saada hyviä uutisia pikkuisesta ♥ :)

   Poista
 2. Oiii, pienen pieni poika! ♥ Ihana uutinen myös, että pienokaisella oli kaikki kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Täällä ollaan kertakaikkisen täpinöissään ♥ ♥ :)

   Poista
 3. Hirmuisen paljon onnea pikkuisesta pojasta joka onnellisesti kasvaa masussasi <3

  VastaaPoista
 4. Huimasti onnea pienestä pojasta! ♥ Ihana kuulla, että kaikki on kunnossa ja rutkasti onnea myös viimeiselle puolikkaalle! :)

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos, Tiiu! ♥ Kyllä tuollainen tieto vaan saa mielen kevyeksi, ja innolla odottaa jo seuraavaa ultraa, että pääsee taas kurkistamaan pienen kehitystä :)

   Poista
 5. Oih, onnea pienestä pojasta <3

  VastaaPoista
 6. Hienoa että kaikki on hyvin! Minäkin toivoin, että olisimme saaneet sukupuolen tietää, juuri sen konkretian vuoksi - on helpompi ajatella inhimillisenä olentona tätä masussa myllertävää pikkupakkausta. KappAhl:n Newbiet on niin ihania! Minunkin oli pakko pari neutraalia juttua hankkia, eihän niitä voi vastustaa! Voimia hektisiin joulunaluspäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Sukupuolen tietäminen selkeyttää niitä miljoonia mielessä pyöriviä ajatuksia ja tuntemuksia - onhan tämä asia muutenkin niin erikoista ja ihmeellistä ♥
   Mäkin oon ihan hurahtanut Newbien tuotteisiin, ja vähän väliä siellä on käytävä hypistelemässä uutuuksia ;)

   Poista
 7. Onnea :) me saadaan tietää huomenna kumpi on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävinkin kurkkaamassa blogissasi uutiset - paljon onnea tyttölupauksesta :)

   Poista
 8. Onnittelut poikalupauksesta <3

  VastaaPoista
 9. ihanaa kuulla että pienokaisella kaikki hyvin ! onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Hyvät uutiset saivat mielen niin paljon kevyemmäksi ♥ :)

   Poista
 10. Ihana juttu että kaikki on kunnossa! Nuo ultrat jännitti mua kanssa kovasti. Ja kiva kun teille selvisi kumpi on tulossa. Meidän neiti piti sen salaisuutena loppuun asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tuo taitaa jakaa jonkin verran mielipiteitä, halutaanko ylipäätään itse tietää kumpi on tulossa ja sitten vielä se, kerrotaanko muille :) Mulle oli alusta asti selvää, että haluan tietää heti siinä vaiheessa kun se vaan on mahdollista ja kertoa muillekin - helpottaahan se myös läheisten intoa hankkia jotain pientä tulokkaallemme jo etukäteen ;)

   Poista
 11. Oi, Onnea <3
  -l-

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design