16.9.13

Täällä ollaan!

No nyt mulla on huono omatunto. Te ihanat lukijat siellä olet kasvattaneet joukkojanne säännöllisesti, mutta blogi senkun uinuu hiljaisuudessa eikä moneen päivään kuulu pihahdustakaan. On tähän kyllä syynsäkin: sairasteluni jatkui ihan koko viime viikon ja vasta tänään tein menestyksekkään paluun töihin. Koville otti, ja olin aivan puhkipoikki kotiin päästyäni. Mutta eiköhän tämä tästä :)

Oli vaihteeksi ihan kivaa kiskaista päälle jotain muuta kuin koticolleget ja huppari ;) Kaapista valikoituikin syksyisiä uutukaisia: Lindexin ruutupaita ja Seppälän bootsit. Olin vähän epäileväinen oman bootsivillitykseni suhteen, ja siksi päätin hankkia tuollaiset halpisversiot :) Edullisesta hinnastaan huolimatta nämä ovat kuitenkin osoittautuneet aivan kelpo yksilöiksi!

Sairastellessa ja jouten ollessa päässä ehti muhia vaikka minkämoisia postausideoita. Voimat ei vain riittänyt niiden toteuttamiseen, mutta nyt toivon mukaan päästään taas tositoimiin! Olethan siis kuulolla ;)

Värikästä alkanutta syysviikkoa, ihmiset! :)

5 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakka pusero, nyt pitää varmaan kaivaa omat ruutupaidat esiin. :D Ja noi bootsit! Mahtavan näköiset! Mitä maksoivat? :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti! Mä en ole ennemmin ihan kauheasti ruutupaidoista välittänyt, mutta nyt kotiuttaisin mieluusti jonkin toisenkin yksilön ;)

      Bootsit oli muistaakseni 39 euroa :)

      Poista
  2. Kuulolla ollaan - ja flunssaa täälläkin podetaan on/offina. Paita on pirteä ja bootsit kivat - varmasti hintansa väärti!
    Mukavaa työviikkoa - ja kannattaa muistaa, että olet vielä toipilas!

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo ruutupaita, olen itsekin hurahtanut niihin nyt syksyn mittaan! :) Yhden vähän vastaavan punaruudullisen paidan klikkailinkin muutama päivä sitten kotiinpäin, joten sitä odotellessa ;)

    Täällä on toinen kohtalontoveri ja kipeänä jo kolmatta viikkoa... koko ajan vähän päälle 37 lämpöä ja aivan nuutunut olo :/ Pikaista paranemista siis sinnekin ja mukavaa viikkoa kaunis! :)

    VastaaPoista
  4. Ruutupaidat on ihania, mullakin odottelee muutama kaapissa :)

    LadyBlue is in the House

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design