26.8.13

Last days of summer | Outfit


Lauantaina olin viettämässä meidän mummun "harjakaisia". Mummun kotona on siis remontoitu, ja nyt meidän perinteinen lähisukulaisista koostuva poppoo kokoontui yhteen ihastelemaan lopputulosta hyvän ruoan merkeissä.


Toppi, hame & ballerinat H&M | Huivi River Co. | Korikassi Pentik

Päälleni laitoin vielä jotain kevyttä ja vilpoista, sillä ulkona oli todella lämmin! Siitä huolimatta nyt taitaa ihan oikeasti olla käsillä ne kesän viimeiset päivät, sillä kyllä nuo kylmät yöt kertovat varmaa kieltä tuloaan tekevästä syksystä. Vaikka en henkeen ja vereen syysihminen olekaan, niin täytyy silti sanoa, että hiukan jo odotan tuota seuraavaa vuodenaikaa :) Kyllä niissä sen mukanaan tulevissa paksuissa neuleissa, muhkeissa huiveissa, lämpimissä kaakaokupillisissa ja tunnelmallisessa kynttilänvalossa vaan on sitä jotain :)

Mites siellä; ahdistaako vai odotetaanko malttamattomana? :)

11 kommenttia:

  1. Huivisi on kaunis, kuten koko asu ja Sinä itse! ♥

    Itse odotan syksyä, lämpimiä neuleita, ihania saappaita, koti-iltoja rakkaassa seurassa kaakaokupillinen kädessä ja ennen kaikkea syksyn väriloistoa ja pimeneviä iltoja. :)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Tiiu ♥ Hurjan paljon kiitoksia ihastuttavista sanoistasi :))

      Joooo!! Noita ajatellessa sitä itse asiassa alkaakin jo vähän odottaa syksyä ;)

      Poista
  2. Oletpa söpö! :) Tykkään kovasti syksystä, sen pimeistä illoista kynttilöiden valossa, tuulesta ja värikylläisyydestä. Minulla on syksyisin virtaa paljon enemmän kuin muina vuodenaikoina. Siksi varmaan siitä niin pidänkin.. Ihanaa elokuun loppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii kiitos! :) Onpas kiva kuulla, että sieltä löytyy syysihmisiäkin! Koitan aina imeä sun kaltaisilta innostusta syksyyn, että jaksaisin tuon pimeän ajan paremmin ;) Positiivisesti ajattelevilla kun on aina helpompaa :D

      Poista
  3. Ei ahdista, odotan kovasti, että syyskuussa meidän perhe kasvaa pienellä pojalla <3 Ja muutenkin syksyssä on aina jotakin raikasta, uuden alkua. Ja sitä paitsi kaapissa odottaa uusi syystakki, ja nahkahousutkin kaapissa odottavat viileämpiä kelejä:)

    Sulla vaikuttaa olleen ihana ja onnellinen kesä, olen onnellinen puolestasi <3 Olen katsonut ihaillen kuvia teidän kesäreissuista ja herkuista, nimimerkillä aika paljon kotona raskausruokavaliorajoitusten kanssa tänä kesänä viettänyt. Mutta kohta on syksy, ja sushibaari odottaa! :D

    Kauniita syyspäiviä sinne,

    terveisin K (se hiustesi suuri fani, jos muistat :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei K, muistan toki Sinut! Kiva kun jätit taas viestin :))

      Oioi, tuhannesti onnea teidän perheelle ♥ Teillä onkin alkamassa sitten aivan uudenlainen syksy :))

      Onpa kiva kuulla, että ilo ja onni on välittynyt sinne ruudun toiselle puolen! On kyllä ollut ihan mahtava kesä, ja oikeastaan koko vuosi :) Ei voi valittaa!

      Aijjai, siinä raskausajassa taitaa tosiaan olla aika paljon rajoitteita..? No, pian helpottaa ja pääset taas herkuttelemaan! :) Nautihan loppuodotuksesta ja voi hyvin :)

      Poista
    2. Kiitos onnitteluista :) Jännä ja täysin uudenlainen syksy on tosiaan edessä, vielä kolmisen viikkoa täytyy vain kuvitella (ja tunnustella noista futarin potkuista!) minkälainen jäbä meidän perheeseen tuleekaan, huikeaa!

      Tämä vuosi on tosiaan mennyt ilman skumppaa ja sushia, aijai, vähän on ottanut koville;) Olen voinut kyllä käsittämättömän hyvin, vaikken edes kovin nuori odottaja olekaan, edelleen pitkät kävelylenkit sujuu mainiosti, ja nukuin kuin tukki!

      Ihanaa syksyä teille, täällä lueskellaan ja kommentoidaan jatkossakin! Musta on ihanaa nähdä ja lukea onnellisista ihmisistä <3

      K

      Poista
    3. Voi että, niin ihana kuulla ♥ Oot oikeassa: toisten onnesta on ihan mahtavaa lukea ;)) Onko tämä siis teidän esikoinen, joka sieltä on tuloillaan?

      Enää muutama viikko, ja sitten skoolailet ja nautit sushia eikös juu :))

      Poista
    4. Juu, esikoista odotellaan, siitäkin syystä tämä on niin jännittävää ja uutta meille :)

      Onneksi tuossa kävelyetäisyydellä on Hanko Sushi -ravintola, ja kuplivaakin löytyy pullokaupalla, valmistujaisshampanja- ja kuohuviinipulloja kun ei ehditty tuhota ennenkuin pieni mies ilmoitti tulostaan <3 Eli tiedän minne kärrylenkeillä suunnataan lounaan hakuun!

      Aurinkoisia ja rakkauden täyteisiä syyspäiviä sinne!

      K

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design