30.5.13

Mattomietteitä

Kuvailin tässä iltana eräänä yhtä jo rempattua huonetta. Tai oikeastaan kuvauksen kohteena oli matto, joka olisi tarkoitus myydä pois uuden tieltä. Kaavailen tähän tilaan (tittididii:) mustavalkoista mattoa ;) Raitaista, kuviollista, geometrista...jotain ryhdikästä, mutta sen selvemmät sävelet ei ole vielä tiedossa. Haasteellista tästä tekee tietysti vielä se, että kaupassa kivalta näyttävä lattiavaate voi olla kotona jotain aivan muuta.


Miten on, mahtaako ihan perus Isku/Askoista saada kotisovitukseen mattoja?
Onko kenelläkään kokemuksia?

10 kommenttia:

 1. Raidallinen vois olla kiva, mustaa+valkoista+harmaata. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Löysin yhden just tuolla värityksellä, mutta reilu kuudensadan euron hinta ei oikee houkutellu :D

   Poista
 2. Heips ! Katsoin Askon lehdestä musta-valko raidallista mattoa. Oli tarjouksessa :) mutta en ole käynyt katsomassa vielä. Kuvassa oli kivan näköinen.
  Ane :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moips! Hihii mä katoin ihan samaa lehteä, ja vähän mietinkin sitä.. Tarttis kyllä käydä tsekkaa onko se livenä yhtä hieno kun kuvassa! :)

   Poista
 3. Itse ostin eilen Askosta maton ja sanoivat, että 7pv vaihto/palautus :) Eli ainakin niin onnistuu, mutta sitä en tiedä saako kotiin maksamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hei kiitos paljon tiedosta! Palautusoikeuskin on kyllä riittävä :) Siispä Askoon!

   Poista
 4. Meillä ainakin oli muistaakseni matto Iskusta kotisovituksessa eikä tarvinnut siinä vaiheessa vielä maksaa. Eli varmasti onnistuu niinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää tämäkin :) Kiitos tiedosta, Leena_L!

   Poista
 5. Hei!

  Mikä tuo sohvanne on? Ihan mielettömän kiva :) Haaveilen (aina vain...) valkoisesta sohvasta, ja tuossa taitaa olla kätevä irtohuppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Cassie! Sohva on ikuisuusvanha sininen sohva Askosta, johon olen vain teettanyt valkoiset päälliset :) Kankaan ostin silloin Ikeasta. Suosittelen lämpimästi, jos vain on hyvä sohva entuudestaan! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design