5.5.13

Edistysaskeleita

Huuuh mikä viikonloppu! Paljon on taas hommailtu ja pakerrettu kodin parissa :) Ollaan laitettu tavaroita niiden pysyville tai väliaikaisille paikoille - osa kun on vain toistaiseksi täyttämässä tyhjää tilaa kunnes saadaan hankittua niitä lopullisia juttuja. Eteinen alkaa näyttämään valmiilta, ainoastaan lattia on enää vaihtamatta. Se laitetaan sitten samaan aikaan keittiön ja olohuoneen kanssa.


Tänään suurin urakkani oli setviä lukuisia jätesäkkejä, joihin oli kiireessä heitetty vaatteitani ja muuta omaisuutta :D Aikamoinen homma oli saada kaikki järjestykseen ja päättää mitä kaikkea säästää ja mistä olisi jo aika luopua. Kirppiskasa onkin kasvanut tämän päivän aikana entisestään, joten suosittelen katsastamaan kirppispöytäni heti alkuviikosta ;)


Tänne valoa tulvivaan huoneeseen on toistaiseksi sijoittunut oma bloginurkkaukseni ;) Aivan tällaiseksi huone ei tule jäämään, mutta saattaa viedä hetken, että saamme toteutettua tänne ajatellut suuret suunnitelmat :)


Nappasin lauantai -iltana vielä pari hämyistä kuvaa eteisestä ja sen valmiista ilmeestä, kun haimme päivällä Pentikistä toiseen lampunjalkaan siitä puuttuvan varjostimen. Nyt kokonaiskuva on tasapainoisempi, kun peilin molemmilta puolilta löytyy samanlaiset valaisimet. Vai mitäs siellä tykätään? :)

Väsynyt, liki meikitön, mutta onnellinen :D

Projekti siis etenee - hitaasti, mutta varmasti :)

20 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää taas tässä vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalle näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Siis onko tämä sinun / teidän uusi koti, ihana! Luulin jotenkin sinun auttavan kaveria tms sisustuksessa ;D Hyvä lukutaito mulla :DD

  Place for Dreams

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii alunperin kyse olikin sisustuksessa auttamisesta, mutta ajauduin sittemmin asumaan tänne itsekin ;D Ei se mikään ihme ole, jos muutto on mennyt vähän ohi, kun en ole siitä mitään isompaa haloota täällä blogissa pitänyt ;)

   Poista
 4. Siis mitä?! Mä oon ollut aika kiireinen nyt kevään ja olen lemppariblogejani lukenut ehkä vähän hajamielisesti, mutta siis mitä - sinä olet muuttanut, rempannut ja mitä vielä? Niin siis milloin ja millä ajalla? Hihii! Olen ihan pihalla! Niin kauniilta näyttää. Onnea tuhannesti uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kyllä! Tai oikeammin muutto on miniriikkisesti vielä kesken, koska vanhan kodin ruokakaapit ja varasto odottaa edelleen pakkausta ;) Muutto on tapahtunut pikkuhiljaa tässä parin kuukauden sisällä, ja suhteellisen verkkaiseen tahtiin tehdään yhdessä remppaakin miehen kanssa :) Kiitos kovasti, Alma ♥ :))

   Poista
 5. Toi taso, peili ja lamput on vaan niin nätti! Toimii hyvin kokonaisuutena, sinulla on kyllä silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuri kiitos ihanista sanoistasi, Cara ♥ :)

   Poista
 6. Todella kauniilta näyttää ♡

  VastaaPoista
 7. ihanaa! :) Mistä olet muuten tuon peilin ostanut mikä on tuossa laatikoston yläpuolella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) Peili on kotoisin Ikeasta!

   Poista
 8. niin upeaa ja tyylikästä. Tuo musta peili ja sun bloginurkkaus muutenkin, ihana! Ja sun vaatekaappi ja sieltä pilkottavat vaaeat vaatteet. Tyylikästä kerrassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijjoi hirmuisen hienoja sanoja ♥ Kiitos Anumaaria :)

   Tykkään kyllä kovasti, kun tehdään miehen kanssa muutosta pikkuhiljaa ja kaiken saa laitettua kerralla niin nätiksi kuin haluaa (ja osaa) ;) Sisustaminen on niin kivaa! :D

   Poista
 9. Oi, näyttääpä ihanalta! Kiva seurata teidän sisustusurakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos murunen ♥ Aika urakka tässä on, mutta jollakin tapaa tämä täällä raportointi helpottaa, kun huomaa edes jotain edistystä tapahtuneen ;D

   Poista
 10. Sulan näihin kuviin, niin kaunis koti ettei sanotuksi saa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww suurkiitos valtavan hienoista sanoistasi! Tässähän menee itsekin ihan sanattomaksi :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design