21.4.13

Sisustusprojektin edistystä
Noniin, nyt niitä lupailemiani kuvia seuraavasta valmistuneesta huoneesta. Tämä on siis se tila, josta revittiin mm. hehkeät kukkatapetit  ;) Niiden päällä oli ruskea tapetti, joten huone oli puunvärisine pintoineen melkoisen tumma ja valoton. Nappasin alla olevat kuvat muutama kuukausi sitten, jossa näkyy lähtötilanne. Huoneella ei ollut mitään kunnon toimintoa vaan se toimi pääasiallisesti varastotilana.


Kuten näkyy, muutos on melkoinen! Huoneeseen saatiin rutkasti lisää valoa ja tilantuntua :) Seinät maalattiin valkoisella, samoin katto. Lattia jatkui samalla laminaatilla, jolla päällystettiin myös edellisen huoneen lattia.


Lämminsävyinen laminaati tuo mielestäni tilaan kivasti pehmeyttä eikä se ole niin kliinisen valkoinen ja väritön. Huonekaluilla saadaan tietysti vielä lisää ilmettä :)

Seuraava käsittelyyn tuleva tila onkin jo vähän isompi prokkis.
Siitä jälleen tuonnempana! :)

3 kommenttia:

 1. Heippa pitkästä aikaa! :) aivan super ihanan lattian oot valinnut, huolisin itsellenikin. Ehkä syksyllä kun meidän on aika alkaa harkitsemaan oman asunnon ostoa ja etenkin remontoimista. Nyt kuitenkin nautitaan vielä kesän kuumasta lomamatkasta ♡

  VastaaPoista
 2. Moi, meillä on pian remontti edessä ja maalushommia tiedossa. Muistatko yhtään minkä merkin /sävyn maali teidän seinissä on? Etsinnässä olisi kiva valkoinen sävy=))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Meillä on seinissä ja katossa ihan puhtaan valkoista maalia :) Maalit on ostettu Kodin Terrasta, mutta merkistä mulla ei valitettavasti ole tietoa :/

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design