15.4.13

Asusuunnittelua


Kaulakoru Laukku Korkokenkä Korkokenkä

Pitkä ja harras odotus palkitaan noin kahden kuukauden kuluttua, kun pääsen vihdoin kesähäihin! :) Tykkään hääjuhlista ihan hirmuisesti, mutta en vain ole saanut mahdollisuutta osallistua näihin ihastuttaviin karkeoihin muutamaan vuoteen. Nyt kun juhlat siis ovat tiedossa, olen jo uhrannut ajatuksen jos toisenkin omalle asukokonaisuudelle ;) Mekkohan sen olla pitää, ja tuossa yllä on muutamia vaihtoehtoja, joita tuli vastaan Nellyn sivuilla taasen pyöriessäni. Jotain herkkää ja vaaleaa tekisi mieli pukea, mutta mekon pituus tuottaa vielä päänvaivaa.

Maxi olisi todella kaunis ja näyttävä, mutta oma pituus ei välttämättä ole edukseen sen kanssa ;) Lyhyissä mekoissa saa puolestaan olla varovainen, ettei helma jää turhan niukaksi. No, onhan tässä vielä aikaa pohtia asiaa, ja kallistua mahdollisesti johonkin aivan muuhun vaihtoehtoon :D

Onko sinulla tiedossa kesähäitä tai muita juhlia? :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Mä en olekaan koskaan ollut häissä. :o

  Mulla on kesällä vain yhdet juhlat tiedossa, sukulaisen rippijuhlat, ja niihinkin on jo mekko ostettuna. :)

  Enää tarvitsen vain kengät ja laukun ja korut ja jakun ja... :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Tuo kolmas mekko on täydellinen! ;)

   - Tiiu

   Poista
  2. Oi, sun pitäisi ehdottomasti päästä häihin! Ne on niin ihania ja upeita juhlia ja parhaimmillaan niistä jää kauniita muistoja myös juhlaväelle :))

   Hihii mekon ympärille saa tosiaan kerätä melkoisen asustearsenaalin ennen kuin kokonaisuus on valmis ;)

   Ja kyllä, kolmas mekko on melkoisen upea ♥

   Poista
 2. Perus muistisääntö: valkoinen on varattu morsiammelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääntö on muistissa ;) Kuvan mekko on käsittääkseni vaalea nude, mutta olet oikeassa - sävy muistuttaa ehkä turhan paljon päivän kuningattarelle varattua väriä :))

   Poista
  2. Tuostakin ollaan nykyisin montaa mieltä, jos askarruttaa värit (valkoinen=morsian, punainen=suhde sulhaseen, musta=suruaikana vain, jne.), kannattaa suosiolla kysyä morsiusparilta mitä mieltä he ovat sillä heidän juhlansahan ne ovat. ;)

   Poista
  3. Apua! Mulla ei ollutkaan mitään tietoa tuosta mikä merkitys punaisella värillä on häissä :D No, onneksi se väri ei ole harkinnassa omaan asuuni ;))

   Poista
 3. Joo, vanhan kansan mukaan punaiseen mekkoon/asuun pukeutuvat ne, jotka ovat maanneet sulhasen kanssa. Eli jos ei halua pahoittaa suvun isovanhempien mieltä tai aiheuttaa shokkia näille, ei kannata pukeutua punaiseen. :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design