8.2.13

Sisustusprojekti - eteinenAjattelin laittaa tänne blogiin näytille kuvia eräästä kodin muutoksesta, jossa olen ollut mukana auttamassa - sekä ideoimassa että työn touhussa maalisudin varressa :) Eteinen on nyt kokenut ehkä radikaalimmat muutoksensa, mutta aivan valmista ei vielä ole. Katon ja seinien valkoisella maalipinnalla saatiin huomattavasti enemmän valoisuutta ikkunattomaan tilaan, ja sitä tullaan saamaan myöhemmin lisää uuden lattian muodossa.

Lattian materiaali ja väri on jo valittu, ja sillä on nyt päällystetty yhden makuuhuoneen lattia. Laminaatti on sävyltään vaalea, hieman harmaaseen taittava, jossa erottuu kauniisti puun syyt. Vaalean lattian valinta osoittautui muuten yllättävän hankalaksi, sillä aika monessa tapauksessa laminaatti näytti jotenkin muoviselta ja "halvalta".


Lisäksi ovien välissä olevalle tyhjälle seinälle peiliä (mikä myöhemmin kiinnitetään seinään) vastapäätä olisi tarkoitus laittaa jotakin. Esimerkiksi taulu taikka sisustustarra. Todennäköisesti kuitenkin jotain mustavalkoista, koska värityksestä on ajatuksena tehdä koko kodin läpi kulkeva teema. Toki elementissä voisi olla yksi piristeväri mukana! Olisiko sinulla joku hyvä idea? :)

11 kommenttia:

 1. Sisustustarroja näkee jo varmaankin joka toisessa kodissa, mutta ne ovat mielestäni helppo, halpa ja nopea tapa uudistaa sisustusta :) Koska senkin päällä on jo taulu, en välttis lähtisi laittamaan peiliä tai taulua vastakkaiselle seinälle - mahdollisesti joku pieni kuvakollaasi voisi toki sopia? :) Toinen elementti, johon itse olen totaalisen ihastunut, on vanha ikkuna johon liimataan sisustustarra! :) Eipä tarvitse seiniä pilata jos mieli muuttuu, koska tarroista kuitenkin jää AINA pieni jälki seinään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tarrat on nykyään aika tavallisia varmaan juuri niiden helppouden takia! Kuvakollaasi on käynyt omassakin mielessä, ja pieniin kehyksiin saisi helposti vaihdettua kuvia jos alkaa kyllästyttämään :)) Kiitos hyvistä pointeista! :)

   Poista
 2. Vau, näyttääpä hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Muutoksesta tulee varmasti melkoinen, kun tarkoituksena on uudistaa ihan koko koti :)

   Poista
 3. Oi miten onnistunut raikastus! Seinätarrat on kyllä kauniita ja helppo tapa saada vähän ilmettä. Tai sitten juuri jokin pieni kuvakollaasi. Itse olen niihin nyt ihan ihastunut ja haluttaisi itsellekkin väsätä, kunhan saisi aikaiseksi ja päätettyä kuvat ja ehkä jonkun tekstinkin kehyksiin mietittyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin? :) Tuo kollaasi houkuttelee itseäkin, ja juuri kuvien ja tekstien yhdistelmästä saisi varmasti aika kivan kokonaisuuden! :))

   Poista
 4. Moi! Lueskelin blogiasi jonkin matkaa "taaksepäin" a bongasin ihanan tapetin olkkarissasi. Saanko tiedustella mistä se on? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tottahan toki saa :) Tapetti on pienestä sisustusliikkeestä, ja on merkiltään Designers Guild. Kannattaa mennä ko. merkin sivuille ja tarkastaa sieltä Sinua lähinnä oleva jälleenmyyjä :))

   Poista
 5. tosi hieno muutos:) itselläkin kova sisustuskuume, mutta vielä ei olla hankittu kämppää mitä pääsis sisustelee oikein kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustuskuume on kyllä pahimmillaan aina näin kevään kynnyksellä! ;) Olen kyllä onnekas kun pääsen purkamaan omaa innostustani tähän projektiin :))

   Poista
 6. Heippa. Voi kun on kaunista teillä. Eksyin google kautta blogiisi ja selailin ahkerasti :) Saako kysyä, mikä laminaatti on kyseessä? En löytänyt tietoa blogistasi (saatto kyl mennä vaan ohikin) :) Minkä valmistaja ja mikä sävy? On todella kaunis.
  Terkuin Minna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design