10.2.13

Last night


Toppi H&M | Farkut Vila


Eilen ennen ulos lähtöä mulla oli sen verran tylsää ja ylimääräistä aikaa, että nappasin pari kuvaa illan asusta :) Mieli alkaa selkeästi olla jo kevättunnelmissa, koska teki ihan hirveästi mieli laittaa vaaleat tai jopa pinkit farkut ja vaalea yläosa :) Liiallisen epäröinnin jälkeen päädyin kuitenkin tummaan alaosaan, mikä ei olisi ollut ollenkaa välttämätöntä kun katseli miten ihania keväisiä sävyjä muut olivat rohkeasti päälleen laittaneet! Mutta mä olen nössö, ja turvaudun mustaan niin kauan kun lumi on maassa ;)

Ilta oli kiva ja ohjelmaan kuului niin Karri Koiran keikkaa kuin tanssilattialla pyörähtelyä :) Kotiin kurvailtiin pizzapaikan kautta ja nyt pitäisi starttailla kohti Länsi-Suomen MP -messuja. Sinne vaan kaikki muutkin kynnelle kykenevät ja osallistumaan paikan päällä olevaan huikeaan arvontaan!

Mukavaa sunnuntaita, kaunokaiset :)

4 kommenttia:

  1. Kiva asu! Minulla on tuo samainen toppi mustana, pari vuotta siitä on aikaa, kun sen ostin, mutta vieläkin se on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Suvi :) Tuo toppi on yksi munkin ehdottomista lemppareista, ja pienien taukojen jälkeen kaivan sen aina uudelleen käyttöön :))

      Poista
  2. Tosi nätti asu. Ihanan simppeli mutta silti juhlava. :))

    - Tiiu

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design