22.11.12

Tumman lattian koti

Heippa! Hetken on taas ollut hiljaista täällä blogin puolella, pahoitteluni siitä. Syynä on ollut flunssa, joka voimien lisäksi tuntui vieneen kaikenlaisen inspiraation ja viitseliäisyyden. Oikein mikään ei ole huvittanut eikä oikein mistään jaksanut innostua. Mutta josko se tästä taas.

Ainakin vähän jaksoin innostua näistä uusista Alvhemin kuvista :) Tästä kodista löytyy vaaleiden pintojen vastapainoksi melkoisen tumma lattia, joka taitaa olla uusin ihastukseni. Aikaisemmin olen vannonut vitivalkoisten lattioiden nimeen, mutta pikkuhiljaa olen kääntämässä takkiani ja liittymässä tummien lattiapintojen ihailijoiden leiriin.Kuvat Alvhem.Tässä kodissa pidin melkein kaikesta  - mutta vain melkein. Keittiön ja kylpyhuoneen ruskeat pinnat ei vain kolahda täällä päässä yhtään. Jostain syystä ne vaikuttavat omissa silmissäni turhan last season, vaikka toisaalta muutamat merkit näyttäisivät osoittavan, että ruskea/puun väri on taas tekemässä paluuta sisustukseen. Jäänee nähtäväksi ;) Erityismaininnan tässä asunnossa saa tumman seinän ja valkoisten listojen luoma upea kontrasti. Ja samoin muuten tämän alimman kuvan valkoinen eteislattia tumman vieressä. Vau :)

8 kommenttia:

 1. Tummat lattiat on niin kauan hienot, kun ei aurinko paista sisälle... ;) Mutta ohan ne nättejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaarrgh, tuon ikävän tosiasian olin tyystin unohtanut!! Se on tosiaan miinus, mikä varmasti vaikuttaisi päätökseen joskos jossain kohtaa puntaroin tumman ja vaalean lattian välillä :)

   Poista
 2. Tässähä on hyvin onnistuttu saamaan valoisannäköinen koti tummasta lattiasta huolimatta!
  Paranemista, Taru! Luulenpa että se innostuneisuus ja viitseliäisyys on aika monella hakusassa tämän pimeän marraskuun keskellä, mutta kyllä se taas siitä kirkastuu, katse jouluvaloja kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tämä koti on tosi valoisa, eikä lattia tummenna turhan paljon yleisilmettä :) Ja kiitos, Lola! Flunssa oli onneksi pikaista sorttia ja katosi muutamassa päivässä. Nyt kun saisin vielä tämän rikkinäisen sydämeni takaisin ehjäksi... :/

   Poista
 3. Paranemisia kaunokainen! <3

  Mun Tampereen vuokrakämpässäni on tummat parkettilattiat. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, murunen ♥
   Tummat lattiat luo kyllä kivaa kontrastia! Uskon, että kotisi on upea :))

   Poista
 4. Nättejä ovat, mutta kyllä valkoinen on raikkaampi! Noissa kuvissa kyllä on hienosti saatu raikkautta tuolla muuten valkoisella sisustuksella, mutta kuitekin on ehkä ihan pikkusen liian valkoista. :/
  Hiukan mustaa/harmaata/beigeä sekaan ja väriläiskiksi liilaa/pinkkiä/oranssia/keltaista, mutta vain pieninä määrinä! :D
  Ja samaa mieltä puusta/puunväristä, hyh, en tykkää yhtään. :(

  Tulipas taas tekstiä. :D

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joskus liika valkoisuus todella on liikaa ja pienillä kontrasteilla saisi ihmeitä aikaan ;) Mulla suhtautumine valkoiseen ja valkoisuuteen taitaa olla hyvinkin vuodenaikasidonnainen - näin pimeänä vuodenaikana kaipaan valkoista ja valoisuutta eniten :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design