1.11.12

Hiuksen hienoa

Viime viikolla eräs kiva lukija toivoi hiuksiin liittyvää postausta ja tässä sellainen nyt sitten tulee :) Aloitetaanpas nyt ihan tämän viimeisimmän hiustarinani alusta...





 Minulla oli pitkän aikaa ollut ihan pikimusta tukka, jota värjäilin aina vain mustemmaksi kotivärein. Elin siinä uskossa, että kun kerran olen mustaksi laittanut niin siinä on sitten pysyttävä. Eräänä kauniina päivänä noin kolme-neljä vuotta sitten sain valaisevan ahaa -elämyksen ja lähdin kampaajalle raidoittamaan hiuksiani vaaleampaan suuntaan. Raidoituskertoja taisi tulla kolme, kun oltiin jo huomattavasti vaaleammassa yleisilmeessä ja kauniin ruskeassa sävyssä.

Sitten paria vuotta myöhemmin tein ratkaisun, jota kadun edelleen: leikkasin hiukset polkkapituuteen. Virhe!! Oikea emävirhe. No, siitä kärsitään tänäkin päivän ja suurella vimmalla koitan kaikin keinoin saada pääni hiuskarvoja venymään mittaa. Sinä samassa tilanteessa kamppaileva tiedät varmasti tasan tarkkaan kuinka piinallisen hidas ja kärsivällisyyttä vaativa projekti tämä on ;)

Kiitos kuitenkin sille vähintään Nobel -palkinnon ansainneelle nerolle, joka on keksinyt hiustenpidennykset! Halleluja ja aamen. Itselläni on käytössä Rapunzel of Swedenin  klipsit, joihin olen supertyytyväinen. Sivuilla olevat väri vastaavat todellisuutta täydellisesti, sillä niinä kaikkina kolmena tilauskertana, jotka olen Rapunzelille tehnyt, on värivalinta mennyt ihan nappiin.

Ainut mitä nyt muuttaisin olisi se, että tilaisin pidennyksiä kaksi pakettia. Kuten ehkä alla olevista kuvista näkyy, omat hiukseni ovat jonkun verran paksummat kuin pidennykset, joten huomaamattomimman eron saisi aikaan tuuheimmilla jatkeilla. Tämän vuoksi pidän hiuksia klipsien kanssa pääasiassa kiinni, koska silloin ero ei ole niin selvä.


 



Sitten vähän pidennyksien hoidosta. Tai sanotaanko sen puutteesta ;) En siis juurikaan hoida pidennyksiä ja pesen harvoin. Pesu tapahtuu Redkenin All Soft -shamppoolla ja tehohoidolla silloin, kun näyttää siltä että hiukset ovat puhdistuksen tarpeessa. Mitäköhän nyt heittäisin...ehkä kolmen viikon välein? "Juuria" (eli sitä kohtaa missä klipsit ovat) pesen useammin, sillä niistä tulee nopeammin likaiset niiden ollessa lähellä päänahkaa.

Kuten tässä postauksessa näkyy, kihartelen mielelläni omia hiuksiani ja pidennyksiä :) Lämpösuoja on siinä hommassa ehdottoman tärkeä! Itse suosin TRESemmén Heat Defencea. Oikein kelpo tuote ja edullinen. Kiharrus tapahtuu Remingtonin Pearl Straightenerilla, jonka tilasin täältä. Kiharoita on helppo tehdä, mutta jos tekniikka on vähän hakusessa niin netistä löytyy kyllä monia havainnoillistavia videoita :)

Paljon tuli asiaa, mutta jos jokin jäi vielä askarruttamaan, niin kysyhän rohkeasti! :)


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

  1. Voi tiedän niin tasan tarkasti miten hidasta ja tuskallista tämä hiusten kasvattaminen on... Itse jo välissä kyllästyin koko hommaan ja leikkasin taas polkkapituiseksi, virhe, virhe, virhe, kahta kamalampi kasvattaminen taas kerran...

    Noita pidennyksiä en ole koskaan kokeillut, pitäisköhän???

    Sinulla on kauniin väriset hiukset ja nuohan nyt kuitenkin ovat jo pitkät verrattuna omiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi muuta kuin suositella pidennyksiä :) Niiden avulla hiukset kasvaa hitusen huomaamattomammin eikä niiden lyhyyttä tuskaile ihan niin paljoa ;) Olen kyllä ihan tyytyväinen hiusten nykyiseen väriin, vaikka lisää kiiltoa niihin olisi kyllä ihana saada :))

      Poista
  2. Niin upeat hiukset :) mä tässä oottelen et mun hiukset kasvavat vielä lisää. Ovathan ne jo melkein yli puolen selän mutta pituutta voisi silti tulla lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh, sullahan on jo ihan superpitkät!! Mä olisin enemmän kuin tyytyväinen siihen pituuteen ♥ ;)

      Poista
  3. Ihanat hiukset tosiaan :) Muistatkohan, minkä sävyiset pidennyksesi ovat?

    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Sara! :)) Muistelisin, että tilaamani clip-onit ovat sävyä 4 :)

      Poista
  4. Kiitos vastauksestasi! :) Olen itsekin tilaamassa pidennyksiä, mutta värin valinta on tuottanut hankaluuksia. Katselin, että sinulla kuvan perusteella on lähes saman väriset hiukset hiukset kuin itsellänkin, joten taidan koittaa sävyä 4 ;)

    Ja muuten, blogisi on aivan ihana! En tajua, miten en ennen ole tietäni tänne löytänyt. Blogistasi tulee todella hyvälle mielelle, jään innolla odottamaan tulevia postauksisiasi :)

    Ihanaa syksyä!

    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nelonen on hyvä perusruskea! Ja pidennyksiä voi tietysti värjätä vaikka sitä ei erityisesti suositella... Itse olen kampaajalla kerran edelliset pidennykset sävyttävyt (ei kestovärillä vaan kevyemmällä sävytteellä), jotta ne saatiin paremmin vastaamaan omaa uutta hiusväriäni :)

      Voi että ♥ Et uskokaan, miten hyvän mielen sait mulle tällä kommentilasi!! ♥ Kaunis kiitos siitä Sinulle ja oikein ihanaa loppusyksyä ja alkavaa talvea! :)))

      Poista
  5. Hei! Itselläni samanlainen vaalennusprojekti menossa, 1 kerta takana, toinen edessä ensi viikolla, toivottavasti ei tarvita kolmatta, kun pelkään että pitkät hiukseni menevät liian huonokuntoisiksi kun eivät ole järin paksut. Mikä sävy/väri sinun hiuksissasi on?

    Minulla tavoitteena on että saan jossain vaiheessa itse värjätä tukkaani, väritavoite suklaanruskea... mietin että ei haittaisi vaikka hiuksiini jäisi raitoja, kunhan pystyn tulevaisuudessa itse värjäämään sitä yhdellä värillä. tosin se värivalinta voi olla liian vaikeaa, ettei vaan ota liian tummaa, mutta ehkäpä kampaaja osaa vinkata.. :)

    -Jenni

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design