10.9.12

Ostoslistalla


                 3. L'Oréal Paris Sublime Bronze Automatic itseruskettava kuivasumute kasvoille
               4.
L'Oréal Paris Sublime Bronze Express Pro itseruskettava kuivasumute vartalolle
                                           5.
Maybelline New York Volum'express -ripsiväri


Niin vierähti jälleen viikko, mihin tämä aika oikein katoaa?? Viime viikosta alkaen mennäänkin loppuvuosi kombolla koulu + työ, mikä tietysti tarkoittaa entistä hektisempää elämää. Vähän ahdistaa, vähän jännittää ja aika paljon pelottaa kuinka tässä käy, sillä tarkoituksenihan olisi vihdoin ja viimein saada lopulliset paperit käteen tästä pienoisesta ikuisuusprojektistani ;) Pidäthän peukkuja, jooko? :)

Mutta asiaan! Eli Sokoksen Kutsu Kauneuteen -viikkoon, joka starttasi omassa kotikaupungissani tänään. Joissakin muissa paikoissa näistä tapahtuman mukanaan tuomista etuuksista on saatu nauttia jo viime viikolla, ja verkkokaupassahan tarjoukset ovat voimassa molempien viikkojen ajan. Kokosin yllä näkyviin kuviin omalla ostoslistallani keikkuvat tuotteet. L'Oréalin itseruskettavat ovat ehdottomasti parhaita mitä olen testannut - aivan ensiluokkaisen tasainen lopputulos! Samoin Maybellinen ripsiväri on pitkäaikainen luottotuotteeni :) Tuoksun suhteen en ole vielä tehnyt lopullista päätöstä, vaan puntaroin nyt noiden kahden vaihtoehdon välillä. Jos tuoksut ovat sinulle tuttuja, kumman vaakakupin puolelle sinä kallistuisit?



Postaus sisältää mainoslinkin.

16 kommenttia:

  1. osta sä toi brit niin ei tuoksuta jouluna ihan samalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ai sulla on nyt se! ;) Mä oon just saamassa pullon Brit:ä loppuun, joten Beat olisi hyvää vaihtelua, mutta saattaa olla että kallistun nyt sitten kuitenkin tuon Brit:n puoleen :D

      Poista
  2. Molemmat hyviä, ite oon joskus jahkaillu samojen välillä ja nyt olenki jo kuluttanu purkillisen tota kakkosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta! Molempia on löytynyt myös omasta tuoksuarsenaalista, ja ne on kyllä mielettömän hyviä kumpainenkin :)) Ei siis taida mennä pahasti vikaan, valitsenpa sitten kumman tahansa ;)

      Poista
    2. Beat on myös tosi hyväntuoksuista - etenkin mun kaverin käyttämänä, mutta sitten kun laitan itelleni sitä nii en vaan innostu yhtä paljon :D

      Poista
    3. Hih, kummasti vaan se oman ihon ph vaikuttaa tuoksun lopputulokseen ;)) Sama hajuvesi voi tuoksua aivan erilaiselta eri ihmisten käyttämänä!

      Poista
  3. Itse liputan Beatin puolesta :) Ainoa harmi vaan, että aika moni muukin käyttää kyseistä tuoksua, eli kovinkaan persoonalliseksi se ei ketään tee :/ Mutta hyväntuoksuinen se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmasti yleistynyt tässä vuosien mittaan! Itse ostin oman purnukkani n.kolmisen vuotta sitten, enkä ole sen jälkeen tuoksua käyttänyt. Nyt se taas vähän houkuttelisi... ;))

      Poista
  4. Täällä pidetään ehdottomasti peukkuja! Tsempataan yhdessä, mun on oikeasti pakko saada gradu kansiin ennen joulua.

    Ostin mennä viikolla Max Factorin Masterpiece-mascaran. Sitä aiemmin olen käyttänyt ns. kalliimpia merkkejä kuten Cliniqueta ja Lancomea. En enään! Masterpiece on just mun ripsille ja lompakolle sopiva. Koklaa joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anumaaria ♥ Mä pidän täällä kanssa kovasti peukkuja sulle, että kannet saadaan gradullesi :))

      Oih, tuota ripsaria on siis ehdottomasti testattava!! Kiitos vinkistä, ihanainen ♥ :)))

      Poista
  5. Beat on ollut minun mielituoksuni pitkään ja hyvin usein kuulen kysymyksen: " mikä tuo sinun tuoksusi on, se on todella hyvä!" Ostin myös pojalleni Beatin deosticin - ja ihanan raikas, mutta miehekäs tuoksu tulvahtaa sopivan miedosti, kun hän kulkee ohitseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, samaa kysyttiin minulta tuoksua käyttäessäni! ;)) Se on kyllä ihan mielettömän hyvä ♥ Voi kääk, päätöksenteosta tulee nyt siis todella vaikea!!
      Mmm, nyt kuvailit tuota miesten versiota niin taitavasti, että pakko mennä nuuhkimaan sitä Sokokselle! ;)))

      Poista
  6. Moi kaikki, sokoksen verkkokaupasta kandee tilata - tilasin sieltä just Anumaarian vinkin avulla ripsarin, oli hyvä ja edullinen, jopa tarjouksessakin :) KIITOS
    Toimituskulut 0e ja tilausten lisäksi tuli kylkiäisenä pari kivaa juttua testattaviksi.

    Mukavaa syksyä!
    t: Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä käydä Sokoksella. kiitos sinulle vuorostasi Laura!

      p.s tämä blogi on kyllä yhtä hyväntuulinen kuin pitäjänsäkin ihana Taru. Saa aina hyvän mielen kun täällä käy. :)

      Poista
    2. Hei Laura! Ihan mahtavaa, että täällä blogissa on tällaisia huippunaisia, jotka täysin pyyteettömästi auttavat toisiaan ja jakavat hyviä vinkkejään ♥ Tosi kiva, että sait haluamasi tuotteen ja jaoit kokemuksesi täällä! Kiitos, Laura :)))

      Poista
    3. Voi Anumaaria ♥ Sinulla täytyy olla sydän puhdasta kultaa, olet ihana ♥ :))) Minä puolestani saan hyvän mielen joka kerta, kun luen jättämäsi kommentin ♥

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design