27.6.12

Pikkuinen parveke









Tiedättekö mitä. Te siellä olette ihan huikeita tyyppejä! :) Kirjoititte niin hienoja kommentteja tuohon edelliseen postaukseen ja sain pari ihastuttavaa viestiä myös sähköpostiini, että ne luettuani päätin raivata blogille tilaa vaikka mikä olisi! Saan uskomattoman määrän hyvää mieltä ja halua panostaa blogiin, kun tiedän teidän ihanien olevan siellä juttujani lukemassa :)

Mutta asiaan eli parvekkeeseeni. Oman asuntoni uloke on varsin pikkuinen, mutta olen silti äärimmäisen tyytyväinen, että sellainen ylipäätään on :) Parvekkeen oven kautta saa kätevästi tuuletettua ja usein tarkistan ulkona vallitsevan lämpötilan pönöttämällä parvekkeella hetkisen ennen ulos lähtöä. Aurinkoakin partsilla voi ottaa niin, että siirtää tuolin tuohon kynnykselle - tuulensuojaisena paikkana siinä saa hien pintaan vähän vilpoisempanakin päivänä ;)

Ennen juhannusta hankin nuo pelargonit ja uuden parvekelaatikon. Kukkien värien kanssa oli pientä pähkäilyä, mutta päädyin nyt tuohon pinkin ja valkoisen yhdistelmään - kokovalkoinen kun näytti jotenkin pliisulta. Nyt kaipaisin vielä lattialle jonkin ruukun ja siihen lisää kukkia tai vaihtoehtoisesti jonkin kokovihreän kasvin. Itse olen vähän kehno hortonomi, joten mielelläni ottaisin vinkkejä ja ideoita vastaan teiltä :) Sateen sattuessa parvekkeelle sataa suoraan ja aurinko pääsee paistaessaan porottamaan siihen koko päivän ajan. Mitä tuohon siis kannattaisi laittaa? :)

10 kommenttia:

  1. Ihanien ihmisten vuoksi minäkin blogia pidän :-)))) mut ei susta kyl mitää negatiivista kirjoitettavaa keksiskään! Oot aina niin aurinkoinen sun postauksissa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, ihanat ihmiset siellä ruudun toisella puolen on tämän homman suola ♥ Voi että, kerrassaan ihastuttava kommentti! Kaunis kiitos, kaunotar! ♥ :)))

      Poista
  2. Kauniita kukkia ja ihana pikku parveke! :))Samaa mieltä kuin Garmen, ei susta keksi mitään negatiivista sanottavaa, oot niin positiivinen, eloisa ja ihana ihminen! =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat on ihania, ja niitä ei voi koskaan olla liikaa :))
      Emmääkestä. Ihan liian ihania sanoja ♥ KIITOS, Tiiu suloisuus!! :))) Oon niin iloinen, että sä olet täällä piristämässä aina yhtä upeilla kommenteillasi ♥ :)

      Poista
  3. Voi kyllä minä ainakin haluan blogiasi lukea, oikein mielelläni luen myös. Ideaa postaukselle sinällään ei ole, tykkään lukea ihan arkipäivästä, kesällä etenkin saa niin kivoja kuvia.

    Parveke vaikuttaa hankalalta, jos on tuommoinen sääolosuhteiden uhri, lisää kukkia ehkä juuri siinä mainitsemassasi ruukussa? Minä menisin vaan kauppaan ja kertoisin myyjälle, että parveke on tämmöinen ja mitä hän suosittelisi, itse kun olen aivan surkea kasvien kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Dahlia ♥ Kiitos kauniista sanoistasi!! :))

      Niinpä, tuo avonainen, sääolosuhteiden armoilla oleva parvekkeeni on hitusen hankala. Puutarhakaupoissa ne varmasti onkin fiksumpia ja osaavat antaa hyviä neuvoja, joten heiltä tosiaan voisi olla hyvä kysäistä apua :))

      Poista
  4. Heippa:) Kiva blogi sinulla; iloinen, pirtsakka ja kivoja kuvia- kiitos siitä:) Mulla on pinkin ja valkoisen pelargonian kanssa samassa pytyssä murattia ja markettaa. Siihen paistaa aurinko n. klo 11-18 ja ihan hyvin ovat viihtyneet. Jos tykkäät muraatista niin sitä oikein runsaasti tuohon alle nättiin ruukkuun, joku vaikka kreikkalaismainen, sellainen jalallinen :) T. Tiina
    Postaustoiveista; hiuspostaus- miten laitat hiuksesi , ne ovat aina niin nätisti .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tiina! Voi kiitos, ihania sanoja ♥ Ooh, tuo kuulostaa todella hyvältä ajatukselta laittaa jalalliseen ruukkuun murattia!! :)) Kiitos kovasti ideasta, laitan ehdottomasti korvan taakse ;)

      Toiveet ovat aina tervetulleita ja hiustenlaitosta voisinkin tehdä postauksen lähiaikoina! :)

      Poista
  5. Moikka! Suosittelen parvekkeelle jotain hienoa "isohkoa" ruukkua johon voisi laittaa vaikka pinkin asterin ja jotain vihreetä esim..muratti tai sit pinkki uudenguineanliisa ja muratti =) Jos oikeen kaatosade iskee ja olet kotona ni sitten sen voi nostaa sisälle,joten kannattaa valita kevyt isohko ruukku, mutta muutoin molemmat selvii kyllä parvekkeellasi.Kuvista päätellen taidat asua porissa niinkuin minäkin suosittelen Siltaojan Puutarhaa,sieltä löytyy molempia =) Terv.Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marianne! Niin olen surkea kukkatuntija, että piti ihan Googlen kuvahausta tarkistaa millaisia kukkia nuo asteri ja uudenguineanliisa on.. Kiitos paljon näistä ideoista! :)) Pitänee tosiaan menna tuonne suosittelemaasi puutarhamyymälään ihmettelemään ja ihastelemaan noita mainitsemiasi kukkia ;))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design