11.6.12

Laihdutuspoppareita ja Diskoaakkosia





Mekko H&M

Moiiii! Voi tuska miten mua harmittaa, kun blogille ei jää ollenkaan niin paljoa aikaa kuin haluaisin :/ Elämä on just nyt hektisintä ja kiireisintä miesmuistiin. Tai sitten oikeasti mulla ei ole normaali-ihmistä kiireellisempi elämä, mutta jotenkin tuntuu vaan siltä, ettei tämä aika riitä yhtikäs mihinkään. Asiaa ei tietysti auta ollenkaan se tosiasia, että noin niinkuin yleisesti ottaen olen ihan kamalan hidas. Haaveilu, yhtäkkinen ja odottamaton siivouskohtaus, netin syövereihin katoaminen ja päämäärätön haahuilu vie varmasti aivan liikaa aikaa siltä tehokkaalta ja aikaansaavalta toiminnalta. Mutta minkäs teet. Tavoistaan on niin kovin vaikea päästä eroon :)

No mutta asiaan. Eli kuvat on lauantailta, jolloin koin taas tarvetta päästä tuulettumaan (lue: ulkoiluttamaan tuota ihanaa, uutta kesämekkoa;)). Eväät oli tässä nopealla varoitusajalla kokoon kyhätyssä tyttöjen illassa totuttua asteen köyhemmät: poppareita ja karkkia :) Hienosti ilta kulki niidenkin voimalla ja taas jaksaa hetken tätä tasaista arkeakin ;)

Kesäistä alkanutta viikkoa, muruset!! :)


13 kommenttia:

  1. Huh, kiinnitin huomiota noihin ihaniin kenkiin! Mistä ne on?

    VastaaPoista
  2. Oikein herkullisen näköiset on nuokin eväät :P

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans usein niin ettei aikaa meinaa millään riittää, vaikka kuinka tahtoisi. Työ haittaa harrastusta :)

    VastaaPoista
  4. Sanos muuta! :( Itsellä ihan sama homma tällä hetkellä, en ymmärrä mihin kaikki tunnit päivästä katoaa kun koko ajan tuntuu siltä että mitään ei ehdi... Toivottavasti tää tästä helpottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa toivon minä! Helpotusta kiireen tuntuun nytheti, kiitos! ;)) Onneksi on olemassa näitä vapaapäiviä, että ehtii edes hetken hengähtää :)

      Poista
  5. Mulla menee aina kesä hujauksessa, aurinko tuo enemmän energiaa niin johan tulee sovittua menojakin. Tuota mekko olen katsonut monta kertaa Hennesin sivuilla, se on ihan äärettömän kaunis ja olen pitkään harkinnut sen tilaamista. Valitettavasti nämä kuvat todistivat, että voin unohtaa tilaamisen. En tiedä miten pitkä olet, mutta oletan, ettei mekko ole missään koossa polvimittainen :( Omalle kropalleni kun sopii polvimitta paremmin ja lyhyemmässä koen oloni aavistuksen epämukavaksi. Hitsi. Toisaalta, nyt voin ihailla kaunista mekkoa sinun ylläsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, juu kyllä tämä mekko taitaa melkoisen lyhyt olla, ei siis missään tapauksessa ainakaan polvimittainen! Itse on olen 160 cm, joten aika pätkästä päästä ;) Hih, mä itse puolestani tykkään just näistä polven yläpuolelle jäävistä mekoista - pidemmässä tunnen itseni entistä lyhyemmäksi :D

      Poista
  6. Kaunis mekko. :) Katselin tuota samaa valkoisena mutta oli kamalan lyhyt, itselläni kun on pitkä selkä niin läheskään kaikki mekot ei sovi pituudeltaan, esimerkiksi Nellyn upeudet. :( Mutta sinulla tuo näyttää todella hienolta! :))

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoista minäkin hipelöin kaupassa, mutta jostain kumman syystä halusin nyt ehdottomasti kukkamekon ;)) Aika lyhyitähän monet mekot tuppaa olemaan, harmi kyllä kun pitkät ihmiset ei sellaisia varmasti pystykään käyttämään :/

      Poista
  7. Tosi nätti mekko, ihanan kesäinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tämä on nimenomaan kesäinen :)) Ja kun mekon vetäisi päälleen niin sai kiinni siitä ihan oikeasta kesäfiiliksestäkin ;)))

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design