23.3.12

Miksei aina voi olla perjantai?No ei vaan voi. Mutta tänään on, jes :) Kyllä se perjantai on aina perjantai - sairauslomalaisellekin ;)
Katsoitteko muuten eilen Iholla? Itse seurailin lähinnä toisella silmällä, mutta jakson loppuvaiheessa aloin tarmokkaasti nyökytellen kuuntelemaan Heliä ja hänen jutteluaan onnesta ja onnellisuudesta. Miksi se eritoten meillä suomalaisilla on niin, että onni pitää salata muilta ja mahdollisen huonon omantunnon kera hykerrellä ihan vain itsekseen? Ihan typerää. Silti samalla samaistun ja ymmärrän Heliä täydellisesti. Varsinkin niistä suurista onnentunteista pitää kiireenvilkkaa  nauttia, koska pian se on kuitenkin ohi ja joku vie sen pois jättäen tilalle kasan murheita ja ongelmia. Vielä typerämpää. Mutta kun nyt käsitin tuon asian laidan jonkun toisen ääneen sanomana, ajattelin yrittää muuttaa omaa ajattelutapaani. Eikö se voisi olla niin, että jaettu onni on suurempi onni? Koska loppujen lopuksihan onnellisuus tarttuu :)

Onnellista viikonloppua ♥

2 kommenttia:

 1. En katsonut ohjelmaa, tarkoitus kyllä oli. Näkyyköhän se netissä? :o

  Mutta tosiaan, jokaisen pitäisi saada olla onnellinen ihan avoimesti, mutta suomalaiseen perusluonteeseen kuuluu kateus, selän takana puhuminen ja kaikenlainen muu paheksunta ym. Ei voi ymmärtää, miksi. :/

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näkyy netissä! Kannattaa ehdottomasti katsoa :))
   Tuo kateus on varmaan yksi isoin syy siihen, miksi onnellisuutta pidetään piilossa :/ Ja kateus saa joskus ihmiset tekemään todella katalia ja rumia asioita.. Suomalaisten asenteissa olisi totta tosiaan parantamisen varaa!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design