20.3.12

Lovely lilac



Kaikki alkoi salakavalasti tuosta Lumenen kynsilakasta, jonka ostin jokunen viikko sitten. Nyt kaikki lilan värinen vetää magneetin lailla puoleensa ja himoitsen yhtä jos toistakin ihanuutta tässä värityksessä :) Ja siis nimenomaan vaatteiden ja asusteiden puolella - sisustukseen en tällä kertaa tuota väriä kaipaa. Jotain lilaa on kyllä ehdottomasti hankittava, mutta maltillissa määrin. Tämä saattaa olla kuitenkin vain hetken huumaa, joten koko vaatekaapillista tuskin kannattaa hamstrata ;) Muita lilaan hurahtaneita? :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

11 kommenttia:

  1. Onpahan kaunis väri, ei voi muuta sanoa. Jos noista ihanuuksista pitäisi valita, lähtisi mekko mukaan oikopäätä! Nyt on niin paljon ihania värejä, että kaikki oikestaan houkuttaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kaikki pastellin sävyt on kerrassaan ihastuttavia, ja tuntuu, että lemppari vaihtuu tämän tästä :)) Pitänee siis hankkia kesän varalle yhtä jos toistakin sävyä! ;)

      Poista
  2. Lila on kyllä kaunis väri, mutta uskaltaisin käyttää sitä vain pienissä asusteissa tai kynsissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kaunis on ja asusteissa sitä onkin helppo käyttää! :)) Katsotaan nyt miten paljon tästä innostun ja kuinka laajasti väri mahdollisesti leviää vaatekaapin puolelle.. ;))

      Poista
  3. Lila on kyllä ihana väri! :) Oikeastaan kaikki sen sävyt ovat kivoja, niin vaaleat kuin tummatkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Itse tykkään tällä hetkellä enemmän noista vaaleammista sävyistä :) Ne on niin ihanan herkkiä ja pehmeitä sävyjä, joita olisi ihana yhdistää valkoiseen :)))

      Poista
  4. Vaikka lilasta tykkään niin en sitä voisi päälleni laittaa: ei käy ollenkaan minulle! :D Mutta muiden päällä kyllä tykkään ja kevään inspiraatiokuvissa myös :)

    Ja hei, ihanaa, että olet päässyt kotiin, joko olo on parempi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm enpä muuten ole ollenkaan varma miltä sävy näyttää mun päällä ja sopii ollenkaan väritykseeni :D Pitänee testata jossakin vaatekaupassa ennen kuin alkaa enemmän hamstraamaan lilaa ;))

      Kiitos ihanainen ♥ IHana olla kotona ja olo on kerrassaan mainio :))) Vähän toki vielä toipilas, mutta mulla on niin varma tunne siitä, että ihan kohta olen entistä eheämpi!! :)))

      Poista
  5. Lila on tosi kaunis väri, muttei sovi mulle kyllä yhtään sinisyytensä ja kylmän sävynsä takia. :/ Tummempaa ja punertavampaa violettia kyllä voisin ottaa sekä vaatekaappiin että sisustukseen. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi lilassa/violetissa on niin montaa sävyä, että jokainen varmasti löytää itselleen parhaiten sopivan :)) Ja kaikkea ei tietysti tarvitsekaan saada - joskus on vain kiva ihastella erilaisia juttuja ihan vain toisten päällä :)))

      Poista
  6. Housut on munkin lempparit, mutta myös paidan tai neuletakin muodossa vois olla kiva saada lilaa vaatetukseen :)) Oot varmasti oikeassa, ensi vuonna näitä värejä saattaa olla vieläkin enemmän! ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design