27.2.12

Straight


Pitkästä aikaa tukka suorana :) Alkoi niin kyllästyttää ne ainaiset kiharat, että tänään laitoin heti aamulla raudan kuumaksi ja suoristin pidennykset omien hiusten lisäksi. Muutoin päivä onkin mennyt melko tavanomaiseen maanantaitapaan. Poikkeuksena se, että odotan jo innoissani huomista koulupäivää ja virallista paluuta arjen pariin :) Tämä päivä on pitänyt sisällään kaupassakäyntiä, yhden kouluhomman kirjoittelua, sähköposteihin vastailua ja sen sellaista pikkuhommaa. Nyt ajattelin vaihtaa jumppavaatteisiin ja lähteä zumbatunnille. Kivaa maanantaipäivän loppupuolta ja uuden viikon alkupuolta! :)

5 kommenttia:

 1. Moi, ihana blogi sulla - mitäs suoristusrautaa muuten käytät? Hiukset on niin hyvin :) muutenkin tykkään sun tyylistä, saa omaan pukeutumiseenkin ideoita ja ai niin, miten olet tuon huivin kietaissut, onko se tuubihuivi vai normi... t.S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ja oikein paljon tervetuloa! Kiva kun olet löytänyt tänne :))
   Tällä hetkellä käytössäni on Babylissin rauta. Tarkoituksenani oli ostaa jo viime vuoden puolella Ghd, mutta erinäisistä syistä en ole saanut sitä vielä hankittua..
   Onpa ihana kuulla, että olet löytänyt täältä blogista tuollaisia ideoita :))) Ihan mahtavaa! Hmm tuota huivin kietomista on vähän vaikea selittää, mutta jospa huomenna tekisin siitä erillisen postauksen kuvien kera ja näyttäisin siinä miten tuo tehdään :) Simppeli juttu ja ihan tavallinen huivi on siis kyseessä!

   Poista
 2. Sullapas on ollut kiva maanantai. :)) Mulla on ollut töitä aamulla kuudesta yhdeksään, sitten kymmeneltä koulua tunnin verran ja yhdeksi piti mennä takaisin töihin. Huh. Kotiuduin töistä tuossa yhdeksän aikoihin, enkä jaksanut edes lenkille lähteä enää vaikka yleensä käynkin pienen lenkin heittämässä. :)
  Väsynyt mutta onnellinen olo nyt, sillä sain juuri tietää, että osa-aikatyöstäni tulee kokopäivätyö toukokuussa kun koulu loppuu, jee!! :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui Tiiu!! Onpas sulla ollut hirveen rankka aloitus viikolle :O Tosi reipas oot, kun jaksat koulun ohella noin ahkerasti tehdä töitä :) Mutta olehan ihmeessä armollinen itsellesi - eihän tuollasen päivän jälkeen olis erkkikään jaksanut enää lenkkeillä!! Kyllä sinne kerkee sitten vähän rauhallisempanakin päivänä ;))

   Ja voi että, oonpa iloinen sun puolesta!!! Ihan superisti onnea tuosta työuutisesta ♥ :) Tosi mahtavaa, ja voin uskoa, että on helpottunut olo :)))

   Poista
  2. Kiitos! =) On ollut kyllä melkoisen vilkas alkuviikko, mutta onneksi loppuviikkoa kohden rauhoittuu. :)) On ihan mahtava fiilis ja helpottunut olo kun tietää, että koulun jälkeen ei tarvitse jäädä ihan tyhjän päälle. =))

   - Tiiu

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design