25.2.12

Lauantai

Kaikki jumppavetimet H&M

Tämä päivä tähän asti:
Herätys just sopivaan aikaan (ei liian aikaisin, eikä liian myöhään) Pätkän toimesta. Kehräystä korvani vieressä, tassuttelua mahani päällä, kostean nenänpään puskemista poskeani vasten. Aamupala ja pitkän tauon jälkeen aamujumppa.

Tulossa vielä tänään: Kierros kaupungilla ja kauppareissu. Jotain hyvää ruokaa ja Putouksen finaali. Mahdollisesti illanviettoa jo nyt kovaa vauhtia vipattavan tanssijalan osoittamassa suunnassa ;)

Mitä te teette tänään? Kai ainakin kannustatte Leena Hefnerin o.s. Herppeenluoman voittoon? ;)

5 kommenttia:

 1. Täällä kannustetaan Leenaa voittoon tortilloiden voimalla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nam tortilloja!! Niitä en olekaan syöny pitkään aikaan..pitäisi kyllä joku ilta tehdä :)) Jospa ensi viikonlopun tyttöjenillassa ;)

   Poista
 2. Mekin kannustettiin Leenaa täällä. =) Oli kyllä alusta alkaen (omasta mielestäni) jaetulla ykkössijalla J-P:n kanssa, eikä niinkään olisi ollut väliä kumpi voittaa, mutta kun J-P sitten putosi niin kannustin kyllä Leenaa. :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! :) J-P oli kyllä kanssa hyvä, ja loppua kohden aloin kyllä lämpeämään vähän Uskollekin :D Mutta Leena oli kyllä ehdoton ykkönen, ja ennen kaikkea oon iloinen siitä, että tällä kertaa voitti NAINEN!! :))

   Poista
  2. Samaa mieltä tuosta, että kerrankin nainen voitti. :)) Ja joo, oli ne Uskonkin jutut ihan hauskoja koko ajan - aikuisille - mutta kun kyseessä on perheohjelma niin en oikein tykännyt hahmosta. :/

   - Tiiu

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design