17.2.12

Dagens


Neuletakki Vero Moda - Toppi Zara - Farkut GT - Saappaat Aventura

Viikon vimppa koulupäivä tuli puristettua läpi tässä asussa :) Nyt edessä onkin viikon verran itseopiskelua ja lomaa koulusta! Ihan kivasti opettajat on kyllä laittaneet tehtävien deadlineja juurikin tuohon loman päättymisen jälkeen, joten en usko ajan käyvän pitkäksi ;) Onko teillä talvilomaa ja millaisia lomasuunnitelmia? :)

6 kommenttia:

 1. Kerrankin niitä lomasuunnitelmia on :) Lähden 2vko:n kuluttua viikoksi Kanarialle, jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?!! Vitsi nyt oon kyllä kateudesta vihreänä täällä ;) Ihan mielettömän ihanaa!! Oikein nautinnollista lomaa ja nautihan auringosta ja lämmöstä munkin puolesta :)))

   Poista
 2. Täällä Keski-Suomessa loma alkaa vasta ensi viikon perjantaina :( Mutta hauskaa lomaa sinne päin, minulla se on sitten vasta edessä kun sinä lopettelet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, sullahan on sitten hyvää aikaa tehdä vielä lomasuunnitelmia :)) Ja mä kärvistelenkin taas koulunpenkillä kun sä saat nauttia vapaudesta ;)

   Poista
 3. Mullakin on talvilomaa koulusta, mutta työvuoroja (3-4 tuntia/vuoro) osuu pari myös lomaviikolle. Onneksi kuitenkin on vapaapäiviä suurin osa. =)

  Ihanaa lomaviikkoa ja tsemppiä opiskeluun! :))

  - Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei tuohan on aika ihanteellinen tilanne tehdä lyhyitä työvuoroja ja saada samalla muutama euro ylimääräistä :))
   Kivaa lomaviikkoa myös sinne ja muista nauttia myös siitä vapaasta! ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design