24.1.12

Valkoinen unelmaKuvat Bjurfors.

Törmäsin tänään itselleni uuteen sivustoon, joka muistuttaa kovasti vanhoja tuttuja Alvhemia ja Stadshemia. Täällä Bjurforsilla on ruotsalaiskotien lisäksi myynnissä upeita villoja mm. Ranskasta. Kuvia ihastellessa saa kyllä vierähtämään hetken jos toisenkin! Itse ihastuin tähän valkoiseen, valoisaan kotiin, jossa tuntuu olevan lähes kaikki mitä unelmien kodilta toivoa saattaa :)

4 kommenttia:

 1. Mielettömän upean näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Tosi taitavasti yhdistelty uutta ja vanhempaa, ihanaa valoa ja valkoisuutta :)

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia!! Valkoinen on kyllä niin kaunista sisustuksessa, etenkin jos asunnossa/kodissa on hyödynnetty vielä erilaisia pintoja ja materiaaleja kuten noissakin kuvissa (esim. lauta/puu). Kovin arkahan se on värinä varsinkin tekstiileissä, jonka huomasin taas tänään: tulin kotiin ja meidän kissa oli tiputtanut mustan luomivärinlopunni palaset hyvin vaalealle keittiön tuolille.. voivoi. :)

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä!! Tuo pintojen ja materiaalinen yhdistely on kyllä taitolaji, jota haluaisin itsekin oppia :)
   Voi ei, sullapa oli ikävä ylläri kotona :/ Nuo kyllä pistää aina harmittamaan.. Valkoinen on tosiaan arka, ja siksi sitä aina mahdollisuuksien mukaan pyrkii ostamaan juttuja, jotka pystyy helposti puhdistamaan tai pesemään ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design