25.11.11

Anna hyvän kiertää

Ystävyyden rannekoru 12 €

Ekomeikkipussi 10 €

Keittiöpurkki 15 €
Tuleeko teillekin toisinaan sellainen tunne, että joulussa ei ole mitään järkeä? Siis siinä kaupallisessa, materiaa tuputtavassa joulussa? Kaiken kiireen keskellä ja tavaratalojen ihmisähkyssä lahjoja ostetaan hammasta purren vain siksi, että se nyt kuuluu asiaan eikä esimerkiksi siksi, että halutaan aidosti ja oikeasti tuoda toiselle hyvä mieli vaikka ihan pienelläkin muistamisella. Turha se silti on kieltää sitä tosiasiaa, että lahjat on osa joulua, mutta miksipä ei samalla tekisi hyvää muillekin? :) Unicefin uudesta verkkokaupasta löytyy monia kivoja lahjaideoita, ja sieltä ehtisi vielä hankkia joulukortitkin - ja antaa hyvän kiertää :)

Postaus sisältää mainoslinkin.

4 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita. :) Itse olen huomannut sellaisen ongelman, että mitä ostaa ihmiselle jolla on jo kaikkea? Kun nykyään kaikilla on jo tarvittavat tavarat/jutut/asiat niin mitä niille vois antaa lahjaksi? :o

  Tää sun vinkki on kyl hyvä, kun tuolla Unicefin kaupassa on myös noita apupaketteja - samoin kun kirkon ulkomaanavussa: http://www.toisenlainenlahja.fi/fi/?gclid=CMe3uKG51KwCFelXmAodTywapg
  joten taidan itse tänä vuonna ostaa jotain mikä auttaa niitä jotka oikeasti tarvitsevat apua. =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 2. Tiiu: Tuo on niin totta! Sellaisille on tosi vaikea enää keksiä mitään säväyttävää, joilla tuntuu olevan ihan kaikkea :) Tämä Unicefin ja tuon vinkkaamasi kirkon toisenlaiset lahjat onkin oikein oivallinen lahja tämänkaltaisille läheisille :)))

  VastaaPoista
 3. Anniina/UNICEF28 marraskuuta, 2011

  Hei,

  Kiitos Taru kivasta kirjoituksesta. Ilman sinua ja muita tukijoitamme me UNICEFilla emme pystyisi toimittamaan elintärkeitä tarvikkeita maailman lapsille.

  Oikein hyvää joulunodotusta kaikille! :) Muistakaahan vierailla verkkokaupassamme jouluostoksilla sekä myös Pehmeä paketti -lahjakaupassa www.pehmeapaketti.fi.


  Ystävällisin terveisin,

  Anniina Hellman
  UNICEF Finland
  Varainhankinta
  Lautatarhankatu 6
  00580 Helsinki

  anniina.hellman@unicef.fi

  VastaaPoista
 4. Anniina: Hei ja kaunis kiitos kommentistasi! Ilo oli täysin omalla puolellani :) Kovin mielellään sitä tekee tällaisia pieniä tekoja, joilla parhaassa tapauksessa onnistuu olemaan avuksi. Olette lisäksi onnistuneet tekemään auttamisesta entistä helpompaa verkkokauppanne ihastuttavilla tuotteilla :) Rauhallista joulun odotusta Sinulle, Anniina!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design