31.3.12

Mahtavaisuudellista!

Mun oli pakko tulla vielä kertomaan teille tämä asia vaikka mulla alkaakin olla jo vähän kiire juhliin laittautumisen kanssa. Olin siis hetki sitten työhaastattelussa yhdessä kivassa vaateliikkeessä ja mä sain paikan siltä istumalta! Ihan käsittämättömän mahtavaa :)) Voisin hyppiä ilosta ja halata kaikkia vastaantulevia - niin iloinen ja helpottunut olen, koska kaikkihan tietää miten kova taisto työpaikoista joudutaan tänä päivänä käymään.. Mun kesä on nyt siis virallisesti pelastettu! Arvatkaa vaan miten fiiliksissä lähden pian juhlimaan? ;) Mahtavaisuudellista!!

34 kommenttia:

 1. Hei paljon onnea uudesta työpaikasta! :)

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea työpaikasta! :) Vaateliikkeessä työskentely on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Voisin kyllä uskoa, että tulen viihtymään tuossa työpaikassa vaikka vielä tietysti vähän jännittää kun kaikki on alkuun niin uutta ja outoa.. :)

   Poista
 3. Hieno juttu! Oikein paljon onnea :)

  VastaaPoista
 4. Onnea työpaikan johdosta! Juhlinnan paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti juhlinnan paikka - niin iso kivi tipahti sydämeltä :)) Ja kiitos ♥ :)

   Poista
 5. Onneaonneaonnea!!! : No ny on syytä juhlia :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea uudesta työpaikasta!<3 Kilpailu varsinkin kesätyöpaikoista on kyllä nykyään tosi kovaa, harmillista, kun varsinkaan kaikille nuoremmille ei riitä töitä:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa kerhoon X) ainakin itsellä lähes jokaisen työvuoron päätteksi lähti kotiin mukaan joku rätti ja lumppu...onneksi olen hoitovapaalla, säästyy pienet pennoset...mitä nyt ketjun lastenvaateliikkeessä teen satunnaisia vuoroja ja ei tarvitse, kuin lapselle napata niitä rättei ja lumppui mukaan :D viimeksi tänään työpäivän päätteksi lähti pojalle, kokopuku, takki ja hanskat :]

   Poista
  2. Kaunis kiitos, lili ♥ :)) Sitäpä nimenomaan, varsinkin nuoret (ja kokemattomat) joutuu varmasti kovaankin kilpailuun :/ (Kesä)työpaikka ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys - saati sellainen työpaikka, jonka todella haluaisi!

   Poista
 7. Mahtavaa, onnea ihan hirmu paljon!! <3 Nyt on todellakin aihetta juhlaan! Vaatekaupassa työskentelystä olen haaveillut myös itse, mutta enpä ole koskaan edes hakenut. Ehkä vielä joku päivä. :) Saako kysyä, millaisesta vaatekaupasta sait töitä? :) Mun unelmapaikka vois olla Vila tai Vero Moda.

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, Kristiina ♥ :) Vaatekaupassa työskentely on mullakin hautunut mielessä jo hetken aikaa, ja nyt sitten päätin hakea, kun sopivasti sellaisessa oli paikka avoinna :)
   Ihan tarkkaa liikkeen nimeä en täällä halua sanoa, mutta tässä ko. putiikissa on myynnissä tiettyjä merkkivaatteita sekä naisille että miehille :)

   Poista
 8. Jee, hienoa!! Onnea uuden työpaikan johdosta, toivottavasti viihdyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra Pauliina! ♥ Uskoisin kyllä viihtyväni, niin kiva fiilis jäi itselle jo pelkän haastattelun perusteella :))

   Poista
 9. tervetuloa kerhoon X) ainakin itsellä lähes jokaisen työvuoron päätteksi lähti kotiin mukaan joku rätti ja lumppu...onneksi olen hoitovapaalla, säästyy pienet pennoset...mitä nyt ketjun lastenvaateliikkeessä teen satunnaisia vuoroja ja ei tarvitse, kuin lapselle napata niitä rättei ja lumppui mukaan :D viimeksi tänään työpäivän päätteksi lähti pojalle, kokopuku, takki ja hanskat

  ps. en tiedä miten ihmeessä onnistuin tämän kommenttini ensin lisäämään toisen kommentoijan perään vastaukseksi hänelle tms...heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii kiitos maikku ;) Voin vaan kuvitella miten paljon joutuu itsensä kanssa taistelemaan, kun näkee ne kaikki ihanat uutuudet joita liikkeeseen saapuu :D

   Hei ei ole lainkaan ihme että laitoit ensin kommenttisi tuohon toisen kommentin perään! Mäkin olen monta kertaa kommentoinut väärään kohtaan, ja sitten vaan korjailen asiaa jälkikäteen :P

   Poista
 10. Hurjan paljon onnea työpaikan johdosta! Vaateliikkeessä työskentely kesällä on varmasti mukavaa kun ihmisiä riittää asikkaina kaiken päivää, ja näkeepähän tosiaan heti ensimmäisenä kaikki uutuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Niinpä, veikkaan että tulen viihtymään erinomaisesti - kaikinpuolin ;)

   Poista
 11. Hurjasti onnea uudesta työpaikasta! =)

  - Tiiu

  VastaaPoista
 12. Onnea onnea uudesta työpaikasta! Varmasti tulee sellainen olo, että on sopiva ko paikkaan, jos heti suoriltaan sut valitaan.:)
  Onnea vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, Alma :)) Siis voitko uskoa...tämä tuleva pomoni sanoi, ettei ollut edes pyytänyt haastateltavaksi muita, kun hänestä kuulemma tuntui jo hakemukseni luettuaan, että tässä se on :) Aivan huikee fiilis, ja oonkin ollut täällä ihan yhtä leveetä hymyä :)))))))

   Poista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Hirmu paljon onnea uudesta työstä!

  VastaaPoista
 15. Paljon onnitteluja ja haleja :) Tosi kiva juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikiittikiitti! ♥ On kyllä kerrassaan mahtavaa :))

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design