30.1.12

Tuubit

Tein viikonloppuna pieniä ostoksia Vilassa, kun sieltä sai paikallisella kuntosalikortilla 20 prosentin alennuksen. Ostoskassiin päätyi aika yllätyksettömiä asioita: raitainen tuubitoppi ja pinkki tuubihuivi. Molemmat on nyt tiiviisti himotuslistalla, ja kaikki tämän värityksen vaatteet vetää magneetin lailla puoleensa :)
Nyt tämä tyttö vuoraa itsensä kaiken maailman toppavaatteisiin, ja lähtee hytisemään ulos! Matka käy koulun kirjastolle ja ruokakauppaan. Mitenhän sitä selvitään tästä arktisen kylmästä tulevasta viikosta? Noh, jäätävästä menosta huolimatta oikein loisteliasta viikon alkua, muruset!! :)

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen jo tänään ollut aivan raivona tuosta pakkasesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Ei tällaset pakkaset sais edes olla laillisia ;)

   Poista
 2. On niin harmi, että Suomen säät on usein niin ääripäistä: joko aivan älyttömät pakkaset talvella tai sitten (muka) liian kovat helteet tai sade kesällä. Jos olis semmosta sopivaa, niin kukaan ei valittaisi. :) Mutta kyllä muakin potuttaa nämä pakkaset, ei siinä. Kävi aika ikävästi nimittäin mun ainoat kunnon talvikengät meni rikki!! Oli pakko siis lähteä uusien kenkien ostoon, joka kirpaisi nyt lompakkoa pahemman kerran. Mutta nyt on uudet lämpimät saappaat, joilla mennään nämäkin kelit läpi! Kohta on jo helmikuu ja kevät lähestyy! :))

  Oikein ihanaa viikkoa kylmyydestä huolimatta! <3

  - Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää on kyllä sellainen asia, josta tuntuu aina olevan purnaamisen aihetta ;) Kuten sanoit, aina on joko liian kylmä tai liian kuuma :D
   VOi ei, tuollaset odottamattomat menot on kyllä inhottavia, mutta eihän näillä pakkasilla ilman kunnon talvikenkiä selviä. Sitä kevättä odotellessa... ;) Ihanaa viikkoa sullekin Kristiina!! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design