10.11.11

Sweet Caramel


Alan olla jo aika tohkeissani lauantain pikkujouluista :) Ja tämä suunnittelu on yksi niistä parhaimmista vaiheista - erityisesti syömispuolen miettiminen on oikein kivaa puuhaa! ;) Eilen kauppareissullani bongasin popparihyllystä tällaisen uutukaisen: Sweet Caramel Popcorn. Lauantaina nämä siis pääsee testaukseen :) Ostin kyllä varmuuden vuoksi niitä ihan tavallisiakin mikäli nämä osoittautuu täydeksi flopiksi ;)

6 kommenttia:

  1. Ainakin kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Iik, makeaa popcornia... Olin niin iloinen kun täällä (Brysselissä) huomasin leffateatterissa myytävän myös suolaisia poppareita! En yhtään nimittäin tykkää noista makeista :D

    Toivottavasti teille kuitenkin maistuvat, kiva uutuus Suomessa!

    Ja onnistuneita pikkujouluja! :)

    VastaaPoista
  3. Tuli testattua noi jo viime lauantaina. Olivat ihan ok, mutta niitä sun itse tekemiä en ookkaa ikinä maistanu. :D

    PS. Ihana idea toi pinkki valkoiseen sisustukseen. Mä toteutin sitä jo viime viikolla pinkillä ruusupuskalla. Sopi kuin nenä päähän meidän eteiseen. Harmi vaan, että nyt ne on alkaneet jo lopahtaa... :( Tulppaaneita edelleenkin oottaessa. :P

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä! Vaikka itse olenkin enemmän voinmakuisten poppareitten ystävä (tiedän, tooosi terveellistä :P), voisin noitakin kyllä kokeilla, vaikkapa heti huomenna kun vietetään ystävän kanssa iltaa pitkästä aikaa, pieni hengähdystauko työkiireitten keskellä. =)

    - Tiiu

    VastaaPoista
  5. pellavaunelmia: Niinpä, kuulostaa ja ulkokuoren perusteella näyttääkin hyvältä :) Kerron sitten sunnuntaina, mikä oli todellisuus ;)

    Petra Pauliina: Hihii!! :D Mä kyllä tykkään paljonkin suolaisen ja makean yhdistelmästä, mutta onhan se totta, että kyllä ne suolaiset silti tahtoo voiton viedä :) Tosi jännä, että teillä siellä vallan suositaan makeaa!! :)

    Micaela: Enpä usko että tämä kaupan versio vetää vertoja itsetehdyille, mutta pitää se kuitenkin testata :)
    Kukilla saa kyllä ihanaa hetkellistä piristystä niin sisustukseen kuin omaan päiväänkin ♥ Varsinkin, jos ne on saatu joltakulta... ;)

    Tiiu: Mä söin yhteen aikaan vallan voinmakuisia! Taisi olla taas yksi niistä mun kausiherkuista, ja söin niitä kyllästymiseen asti ;) Hei kokeileppa ihmeessä näitä, ja kerro sinäkin mitä pidit!! Ja ihanaa iltaa teille ♥ :)))

    VastaaPoista
  6. ellu: Mä kyllä ihan tykkäsin, mutta valmistamisen kanssa oli kans pienoisia ongelmia.. Oli tosi vaikea tietää milloin ne on valmiita, kun se poksui niin harvakseltaan muutenkin. Muutama paloi, mut muuten lopputulos oli ihan mieluinen :)))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design